Om oss

Leverandør av forpleiningstjenester i verdensklasse

 

NOC er en ledende leverandør av måltidsrelaterte tjenester og andre supporttjenester til mobile rigger i Nordsjøen og Camp leveranser på land. Konsernet vi er en del av, har har over 3000 ansatte i Norge og serverer over 400000 måltider hvert år.

 

Vår målsetning er å være den foretrukne leverandøren av forpleiningstjenester i hele Norge. Gjestene offshore eller i den landbaserte campen får et godt sted å være. Gjennom sikker og effektiv drift av forpleiningstjenester sørger vi for at våre kunder kan være trygge på at deres ansatte blir tatt godt vare på. Velkommen til oss!

 

Kontakt oss

Om NOC

En pålitelig og fleksibel forpleiningsleverandør

Norsk Offshore Catering AS ble etablert i 1995 som forpleiningsleverandør til mobile rigger i Nordsjøen.

I dag er NOC en ledende leverandør av forpleiningstjenester på norsk sokkel. I tillegg tilbyr vi anleggsforpleining til landbaserte kunder innen industri, verft, bygg og anlegg.

Vi har erfaring med leveranse av cateringtjenester til noen av de største olje-, gass- og riggselskapene på norsk kontinentalsokkel.
Vi har også lang erfaring med seiling og klargjøring av rigger for norske forhold. Vi kan bidra med alt fra innspill til rigg utforming, til bistand i forbindelse med samsvarsuttalelse.

 

Hovedpunkter:

  • Hovedkontor på Sandnes, 15 min fra Stavanger Heliport Sola.
  • Omsetning i 2019 på 425 millioner.
  • Norsk eier i Insider Facility Solutions AS (Tidligere Elite Service Partner) som siden 1983 har utviklet seg til å bli en av de største servicebedriftene i Norge.
  • ISO-sertifisert: Kvalitet, Arbeidsmiljø, Miljø
  • Mål: Være den foretrukne leverandøren av forpleiningstjenester. Både landbasert og offshore.
Kokk som bidrar til høy trivsel

Vil du jobbe sammen med oss?

Vi ønsker alltid kontakt med dyktige mennesker som kan være med å videreutvikle bedriften vår og tjenestene vi leverer. Vi har som mål å være et av de mest attraktive serviceselskapene i Norge og derfor er det viktig for oss å få deg med på laget. 

Vi har tro på at mennesker utvikler seg, har arbeidsglede og yter mer hvis de ser seg selv og sitt arbeid som en del av en større helhet. Det å ta ansvar og vise tillit, være åpne og kundevennlige, være romslige og skape arbeidsglede er sentrale verdier som styrer oss i vårt arbeid. Det er den daglige innsatsen fra våre medarbeidere som er selve motoren i tjenestene vi leverer.

Trykk her i denne sorte boksen for mer informasjon om å søke jobb i NOC.

På jobb i NOC forpleining

Gode tilbakeldinger på forpleiningstjenester

Vi er stolte over tilbakemeldingene vi får fra våre gjester, og er glade for at kundeundersøkelsene viser en veldig høy tilfredshet. Våre fremtidsrettede digitale løsninger har gjort arbeidsdagen enklere og mer effektiv både for oss og våre kunder. 

Gjennom sikker og effektiv drift av forpleiningstjenester sørger vi for at våre kunder kan være trygg på at deres ansatte blir tatt godt vare på. Dermed kan de bruke mer av tiden på sin kjernevirksomhet.

NOC er sertifisert iht kvalitetsstandarden ISO 9001, miljøstandarden ISO 14001 og arbeidsmiljø standarden 45001. Vi er også registrert i StartBANK leverandørregister.  Vi stiller krav til oss selv og jobber kontinuerlig med å forbedre våre interne prosesser, vårt arbeid innen helse, miljø- og sikkerhet, samt påvirkning av det ytre miljø.

Vi stiller også krav til at våre underleverandører har fokus på dette arbeidet. Sammen skaper vi gode løsninger for våre kunder og bidrar til en miljøvennlig drift.

«Det er enklere å være opplagt til en produktiv dag når vi møter deg med et smil, sørger for rene rom og leverer deg nyvasket tøy».

Våre gjester som jobber offshore eller i en anleggsleir lever under spesielle forhold og tilbringer ofte lange perioder der. Vi bidrar til å gjøre forholdene bedre gjennom å skape trygghet og god komfort.

Vi sørger for at måltidene er noe å glede seg til. Når man i tillegg blir møtt av et smil, har rene rom og får levert nyvasket tøy, så er det litt enklere å være opplagt til en produktiv dag.

Vi er stolte over å bidra til bedre helse, økt trivsel og en mer miljøvennlig og sikker drift. -Uavhengig om arbeidsstedet er ombord en oljerigg i Nordsjøen, i en anleggscamp i Sirdal eller på et kontor på Forus.

Med NOC får du en stødig og solid forpleiningsleverandør.

Gjennom over 25 års erfaring fra norsk sokkel har vi opparbeidet oss en høy faglig kompetanse. Vi kan nå tilby et totalkonsept innen servicerelaterte tjenester.

Bilde av NOC hovedkontor

Våre partnere

Foretrukne samarbeidspartnere og leverandører til våre forpleiningstjenester

Elite logo
Logo til Norrøna storkjøkken
Logo Servicegrossistene
Logo til Premiere produkter
Logo til TBB Eiendomsdrift