Stilling forpleining – Registrer åpen søknad

Du er velkommen til å registrere din cv og søknad i vår database under. Du vil bli kontaktet om du er aktuell til en stilling innen forpleining.

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med serviceinnstilte, motiverte og engasjerte medarbeidere til vår forpleiningsvirksomhet.

Våre anleggsleirer har i hovedsak følgende på stillingskategorier:

  • Renholdsoperatør
  • Kokk
  • Forpleiningssjef

 

Et godt arbeidsmiljø innen forpleining

Våre gjester som jobber i en anleggsleir lever under spesielle forhold og tilbringer ofte lange perioder der. Bli med på laget vårt og bidra til å gjøre forholdene bedre gjennom å skape trygghet og god komfort.
Sammen sørger vi for at måltidene er noe å glede seg til. Når gjestene våre i tillegg blir møtt av et smil, har rene rom og får levert nyvasket tøy, så er det litt enklere å være opplagt til en produktiv dag.

Klikk gjerne på stillingene over og legg inn din søknad. Dersom du i ettertid skulle ønske å redigere søknaden din kan du trykke på «Administrer din profil».
Du er velkommen til å registrere en åpen søknad på både offshore og onshore (anleggsleirer, stilling forpleining) dersom du ønsker å være en aktuell kandidat for begge. 

 

Stilling forpleining