Camp Guide

Anleggsleir E39 Lyngdal 

NOC Forpleining er i samarbeid med arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland ansvarlig for den daglige driften av anleggsleiren. Vi ber alle beboere å gjøre seg kjent med sikkerhetsrutiner i forbindelse med en alarm eller ulykke. 

Vi ønsker at alle som skal tilbringe tid her skal ha en positiv opplevelse. Dette gjelder både våre gjester og ansatte.

Nedenfor finner du informasjon som kan bidra til at ditt opphold blir best mulig.

Person som har ansvar for bestillinger for JVIS: Kine Gujord – Kine.gujord@implenia.com 

E-post til kjøkkensjef: lyngdal@noc.no 

Vi ber om at alle følger gjeldende smittevernråd; FHI. 

Alle beboere skal være forhåndsbooket. 

Din nøkkel ligger i en konvolutt med ditt navn i kantinen.

Dersom det er ønskelig med andre innsjekkingstider må dette tas på forhånd gjennom din Bestiller. 

Alle rom inneholder et bad, dusj, toalett, seng, oppbevaringsskap/skuffer, pult og stol. Ved mangler eller ødelagte gjenstander på ditt rom, ta kontakt med resepsjon eventuelt e-post lyngdal@noc.no (må avklares) 

Utsjekk er innen klokken 11.00 avreisedag, eller før kl 18.00 for tunnelarbeider.

Tidspunktet av utsjekk skal spesifiseres ved bestilling. 

Du som beboer må da være ute av ditt rom. 

Pr dags dato har vi disse tidspunktene for måltid. Det vil kunne være endringer (spesielt i helgene) dersom kjøkkensjef får inn ønsker om dette.

  • Frokost:
    Mandag – Fredag 0430 – 07:00
    Lørdag 12:00 – 14:00
    Søndag ubetjent

 

  • Middag:
    Mandag – Torsdag 16:30 – 20:00
    Fredag 14:00- 17:30
    Lørdag 17:30 – 19:00
    Søndag 18:00 – 20:00

Ved spørsmål om allergener; ta kontakt med kokk på jobb. 

Renhold på rommene utføres en gang pr uke og ved utsjekk. Vi ber dere derfor om å holde rommene klar for renhold og ikke oppbevare private gjenstander på gulv eller andre plasser som gjør det vanskelig for renholder å utføre arbeidet sitt. 

Du som gjest har fått tildelt et sett med håndklær på ditt rom ved ankomst. Håndkledene blir skiftet en gang i uken og sengetøy blir skiftet ved utsjekk eller hver 14 dag. 

Du finner eget vaskeri i leiren til bruk for private klær.

Les instruksjonene som finnes i vaskeriet. 

Det er lagt stor vekt på å holde en høy standard og god orden i leiren, dette for å gjøre deres opphold hos oss så hyggelig som mulig. Det er ofte gjester fra forskjellige firma som går både dag og nattskift og gjester bes derfor om å ta hensyn ved å holde et lavt holde et lavt lydnivå. 

Røyking er kun tillatt på oppmerkede områder. 

Gjester bes om å ikke bringe alkohol i kantine. 

Kun personer som er registrert i beboerlisten som til enhver tid er tilgjengelig i resepsjon kan bo/overnatte i leiren. 

Lys slukkes når en forlater et rom og søppel fjernes. Søppelet kastes i henvist miljøstasjon. Vindu må lukkes når gjest forlater rommet. 

All bespisning fra kantinen skal foregå i kantinen. Det er ikke lov å ta med seg mat til rommene eller oppholdsrom. Alle tallerkener/glass/bestikk leveres til anvist plass etter måltid og spiseplassen ryddes. 

Alle rom har en branninstruks og evakueringsplan. Gjør deg kjent med denne. 

Alle former for oppheng på vegger/i tak skal oppfylle gjeldende brann- og sikkerhetskrav. Tilberedning av mat på rommet med kokeplate, mikrobølgeovn eller bruk av lignende elektriske artikler samt bruk av ild på rommet er ikke tillatt. 

Alle beboere oppfordres til å gjøre seg kjent med riggens rømningsveier, plassering av røykvarslere og brannslukningsutstyr, bruk av brannmeldere og plassering av mønstringsplass. 

  • Varsling av brann

    Utløs nærmeste brannmelder

  • Ring Brannvesenet på tlf. 110 og vakttelefon/beredskapstelefonen.
  • Brann: 110 
  • Politi: 112
  • Ambulanse: 113 
  • Lukk dører og vinduer til rommet hvor det brenner 
  • Hvis mulig prøv å slukke brannen med tilgjengelig brannutstyr, men ta ingen unødvendig risiko 
  • Start evakuering 
  • Bruk merkede nødutganger
  • Følg ordrer fra autorisert personell 
  • Gå direkte til mønstringsplassen og avvent nærmere beskjed 

Vi setter stor pris på om du kan gi oss en tilbakemelding på hvordan du har opplevd oppholdet. F.eks hva du synes om mat, renhold, service og fasiliteter.

Send oss gjerne en e-post: lyngdal@noc.no

Vi håper du får et behagelig opphold her sammen med oss i NOC Forpleining.