Camp Guide

Anleggsleir Fitjar

NOC Forpleining er i samarbeid med Skanska ansvarlig for den daglige driften av anleggsleiren. Vi ber alle beboere å gjøre seg kjent med sikkerhetsrutiner i forbindelse med en alarm eller ulykke. 

Vi ønsker at alle som skal tilbringe tid her skal ha en positiv opplevelse. Dette gjelder både våre gjester og ansatte.

Nedenfor finner du informasjon som kan bidra til at ditt opphold blir best mulig.

Alle bestillinger legges inn i skjema på SharePoint. Kontorleder på prosjektet er Heidi Kristine Johansen. 

E-post til kjøkkensjef: fitjar@noc.no

Vi ber om at alle følger gjeldende smittevernråd; FHI. 

Alle beboere skal være forhåndsbooket. 

Din nøkkel er tilgjengelig i kantinen.

Dersom det er ønskelig med andre innsjekkingstider må dette tas på forhånd gjennom din Bestiller. 

Alle rom inneholder et bad, dusj, toalett, seng, oppbevaringsskap/skuffer, pult og stol. Gi beskjed på fitjar@noc.no dersom det er mangler eller ødelagte gjenstander på ditt rom.

Utsjekk er innen klokken 11.00 avreisedag. Du som beboer må da være ute av ditt rom. 

Dersom det er behov for senere utsjekk så skal dette spesifiseres ved bestilling. 

Pr dags dato har vi disse tidspunktene for måltid. Det vil kunne være endringer (spesielt i helgene) dersom kjøkkensjef får inn ønsker om dette.

  • Frokost:
    Mandag – Fredag 05:30 – 08:00
    Lørdag 05:30 – 08:00
    Søndag 09:00 – 11:00

 

  • Middag:
    Mandag – Fredag 17:00 – 20:30
    Lørdag 17:00 – 20:30
    Søndag 16:00 – 18:00

 

Ved spørsmål om allergener; ta kontakt med kokk på jobb. 

Renhold på rommene utføres en gang pr uke og ved utsjekk. Vi ber dere derfor om å holde rommene klar for renhold og ikke oppbevare private gjenstander på gulv eller andre plasser som gjør det vanskelig for renholder å utføre arbeidet sitt. 

Du som gjest har fått tildelt et sett med håndklær på ditt rom ved ankomst. Håndkledene blir skiftet en gang i uken og sengetøy blir skiftet ved utsjekk eller hver 14 dag. 

Du finner vaskemaskiner på hver boligrigg.

Vennligst les instruksjonene før bruk. 

Det er lagt stor vekt på å holde en høy standard og god orden i leiren, dette for å gjøre deres opphold hos oss så hyggelig som mulig. Det er ofte gjester fra forskjellige firma som går både dag og nattskift og gjester bes derfor om å ta hensyn ved å holde et lavt holde et lavt lydnivå. 

Røyking er kun tillatt på oppmerkede områder. 

Medbrakt alkohol i kantinen er ikke tillatt. 

Kun personer som er registrert i beboerlisten som til enhver tid er tilgjengelig i resepsjon kan bo/overnatte i leiren. 

Lys slukkes når en forlater et rom og søppel fjernes. Søppelet kastes i henvist miljøstasjon. Vindu må lukkes når gjest forlater rommet. 

All bespisning fra kantinen skal foregå i kantinen. Det er ikke lov å ta med seg mat til rommene eller oppholdsrom. Alle tallerkener/glass/bestikk leveres til anvist plass etter måltid og spiseplassen ryddes. 

Alle rom har en branninstruks og evakueringsplan. Gjør deg kjent med denne.

Alle former for oppheng på vegger/i tak skal oppfylle gjeldende brann- og sikkerhetskrav. Tilberedning av mat på rommet med kokeplate, mikrobølgeovn eller bruk av lignende elektriske artikler samt bruk av ild på rommet er ikke tillatt.

Alle beboere oppfordres til å gjøre seg kjent med riggens rømningsveier, plassering av røykvarslere og brannslukningsutstyr, bruk av brannmeldere og plassering av mønstringsplass.

 

Ved brann:

  • Varsling av brann: Utløs nærmeste brannalarm
  • Begynn evakuering og sikre at rommene på siden av deg er tomme.
  • Møt opp på markert oppmøteplass

Telefonliste:

  • Brannvesen – 110
  • Kjøkkensjef Fitjar 467 03 017 (fitjar@noc.no)
  • Brann: 110 
  • Politi: 112
  • Ambulanse: 113 
  • Legevakt: 116 117
  • Taxi: 07000 Stord Taxi, eller 952 09 518 Fitjar Taxi 
  • Kantine tlf.:  467 03 017
  • Lukk dører og vinduer til rommet hvor det brenner 
  • Hvis mulig prøv å slukke brannen med tilgjengelig brannutstyr, men ta ingen unødvendig risiko 
  • Start evakuering 
  • Bruk merkede nødutganger
  • Følg ordrer fra autorisert personell 
  • Gå direkte til mønstringsplassen og avvent nærmere beskjed 

Vi setter stor pris på om du kan gi oss en tilbakemelding på hvordan du har opplevd oppholdet. F.eks hva du synes om mat, renhold, service og fasiliteter.

Send oss gjerne en e-post: fitjar@noc.no

Vi håper du får et behagelig opphold her sammen med oss i NOC Forpleining.