Camp Guide
Anleggsleir Rogfast Kvitsøy
NOC Forpleining er i samarbeid med arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland ansvarlig for den daglige driften av anleggsleiren. Vi ber alle beboere å gjøre seg kjent med sikkerhetsrutiner i forbindelse med en alarm eller ulykke.
Vi ønsker at alle som skal tilbringe tid her skal ha en positiv opplevelse. Dette gjelder både våre gjester og ansatte.
Nedenfor finner du informasjon som kan bidra til at ditt opphold blir best mulig.
- Bestilling
- Innsjekking
- Rommet
- Avreise / Utsjekk
- Kantinen
- Renhold
- Vaskemaskin
- Ordensregler
- Branninstruks
- Nødnummer
- Nyttige telefonnummer
- Evakueringsplan
- Tilbakemelding
All booking gjøres på forhånd ved å legge inn i skjema på SharePoint.
E-post til kjøkkensjef: kvitsoy@noccamp.no
- Alle beboere skal være forhåndsbooket.
- Ditt navn og romnummer vil stå på ankomstlisten i kantinen.
- Nøkkelen hentes ut av nøkkelskapet.
- Dersom det er ønskelig med andre innsjekkingstider, må dette avtales på forhånd gjennom din bestiller.
- Hvis ditt navn ikke står på listen, ta kontakt med din arbeidsleder eller kjøkkensjef.
Alle rom inneholder et bad, dusj, toalett, seng, oppbevaringsskap/skuffer, pult og stol. Ved mangler eller ødelagte gjenstander på ditt rom, ta kontakt på e-post kvitsoy@noccamp.no
- Utsjekk skal skje innen klokken 11:00 på avreisedagen, eller før kl. 18:00 for tunnelarbeidere som går av skift.
- Rommet skal være forlatt og tømt for bagasje, søppel og annet personlig utstyr.
- Nøkkelen leveres tilbake i kantinen, i postkassen på samme sted som den ble hentet.
Pr dags dato har vi disse tidspunktene for måltid. Det vil kunne være endringer (spesielt i helgene) dersom kjøkkensjef får inn ønsker om dette.
Frokost:
• Mandag – lørdag: 04:30 – 07:00
• Søndag: Selvbetjent
Middag:
• Mandag – fredag: 15:30 – 19:30
• Lørdag: 14:00 – 16:00
• Søndag: 18:30 – 20:00
Kvelds:
• 20:00 – 22:00 (selvbetjening)
Egne avtaler med kjøkkensjef kan forekomme.
For spørsmål om allergener, ta kontakt med kokken på jobb.
- Renhold utføres én gang per uke og ved utsjekk.
- Vi ber om at rommene holdes klare for renhold, og at private gjenstander ikke oppbevares på gulvet eller andre steder som gjør det vanskelig for renholderen å utføre sitt arbeid.
- Du som gjest har fått tildelt et sett med håndklær ved ankomst. Håndklær og sengetøy byttes en gang i uken.
- Det er ikke tillatt å hente ekstra tekstiler fra lageret til forpleining uten avtale om dette.
Du finner vaskemaskiner på boligriggene som er til bruk for private klær.
Vennligst les instruksjonene som finnes i vaskeriet.
Det er lagt stor vekt på å holde en høy standard og god orden i leiren, dette for å gjøre deres opphold hos oss så hyggelig som mulig. Det er ofte gjester fra forskjellige firma som går både dag og nattskift og gjester bes derfor om å ta hensyn ved å holde et lavt holde et lavt lydnivå.
Røyking er kun tillatt på oppmerkede områder.
Gjester bes om å ikke bringe alkohol i kantine.
Kun personer som er registrert i beboerlisten som til enhver tid er tilgjengelig i resepsjon kan bo/overnatte i leiren.
Lys slukkes når en forlater et rom og søppel fjernes. Søppelet kastes i henvist miljøstasjon. Vindu må lukkes når gjest forlater rommet.
All bespisning fra kantinen skal foregå i kantinen. Det er ikke lov å ta med seg mat til rommene eller oppholdsrom. Alle tallerkener/glass/bestikk leveres til anvist plass etter måltid og spiseplassen ryddes.
Alle rom har en branninstruks og evakueringsplan. Gjør deg kjent med denne.
Alle former for oppheng på vegger/i tak skal oppfylle gjeldende brann- og sikkerhetskrav. Tilberedning av mat på rommet med kokeplate, mikrobølgeovn eller bruk av lignende elektriske artikler samt bruk av ild på rommet er ikke tillatt.
Alle beboere oppfordres til å gjøre seg kjent med riggens rømningsveier, plassering av røykvarslere og brannslukningsutstyr, bruk av brannmeldere og plassering av mønstringsplass.
Ved brann:
- Varsling av brann: Utløs nærmeste brannalarm
- Begynn evakuering og sikre at rommene på siden av deg er tomme.
- Møt opp på markert oppmøteplass
Telefonliste:
- Brannvesen – 110
- Kjøkkensjef Kvitsøy: 40080480
- Brann: 110
- Politi: 112
- Ambulanse: 113
- Legevakt: 116 117
- Taxi: Se https://visitkvitsoy.com/nyttig-info/
- Kantine tlf.: 40080480 (Bruk e-post: kvitsoy@noccamp.no dersom det ikke haster)
- Lukk dører og vinduer til rommet hvor det brenner
- Hvis mulig prøv å slukke brannen med tilgjengelig brannutstyr, men ta ingen unødvendig risiko
- Start evakuering
- Bruk merkede nødutganger
- Følg ordrer fra autorisert personell
- Gå direkte til mønstringsplassen og avvent nærmere beskjed
Vi setter stor pris på om du kan gi oss en tilbakemelding på hvordan du har opplevd oppholdet. F.eks hva du synes om mat, renhold, service og fasiliteter.
Send oss gjerne en e-post: kvitsoy@noccamp.no
Vi håper du får et behagelig opphold her sammen med oss i NOC Forpleining.